Over Ons
Tropicalfeest is actief in héél Nederland. We hebben jaren ervaring met dansen, muziek en organisatie bij feesten, bruiloften, thema-evenementen. Ook wanneer u gaat trouwen of een bedrijfsfeest gaat geven kunnen wij u tips geven om het succes hiervan te verbeteren en natuurlijk lokaties feesten als uw het nodig hebt.

Tropicalfeest shows heeft goede connecties met specialisten. Van entertainers, cateraars en locatiemanagers. Als evenementen organiseren voorzien wij in medewerking en ondersteuning op alle niveaus op ieder soort feest. Per evenement stellen wij dan ook het beste team voor u samen. Daarbij gaan wij uit van uw doelstelling en uw wensen. Onze mogelijkheden passen wij daar graag op aan.

Tropicalfeest is een evenementen organisatie, wij vinden het zeer belangrijk dat de juiste artiest wordt gekoppeld aan de juiste klant en zijn of haar publiekt, is een betrouwbare partner. Omdat we optredens verzorgen van zoveel verschillende soorten profesionelen artiesten, op zoveel verschillende soorten (bedrijfs)feesten, is het natuurlijk duidelijk dat wij een grote hoeveelheid variatie kunnen bieden professionele dans-shows, muziek, zangers, zangeressen en workshops.

Onze dans shows duren 15 tot 20 minuten per show en onze workshops duurt 60 minuten in deze tijd kunnen we ons overgeven aan de dans en het publiek vermaken met onze ritmes. Onze show kan ook worden verzorgd met vuurspugen, voor dat en meer bel ons of stuur een e-mail voor vragen en prijzen.