Afrikaans

Bij de Afrikaanse muziek ligt de nadruk vooral op ritme (meestal trommel ritmes) en de muziek is niet gebonden aan regels. Terwijl bij de westerse muziek melodie en harmonie een belangrijke rol spelen.
Flamenco

De muziek van de flamenco wordt doorgaans niet genoteerd, maar net als veel volksmuziek oraal en via overlevering aan de volgende generatie doorgegeven.
Country

De Line dancers dansen steeds vaker op top 40 muziek en er zijn ook al linken met het streetdance & jumpstyle wat eigenlijk ook vormen van linedance zijn. De cowboykleding en countrymuziek zijn niet langer een vereiste en de duimen hoeven niet meer achter de buckle.
Buikdans

Deze dans komt uit de cultuur van het midden Oosten. Buikdans show is een ritueele dans, tempel dans, sociaale dans en overwinnings dans. Onze buikdanseressen zijn zeer geschikt voor arabisch getinte feesten, maar natuurlijk ook voor andere gelegenheden waarbij een oosters of mysterieus tintje welkom is.
Burlesque

Burlesque is een dansstijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden door artiesten zoals Madonna en Christina Aguilera en door films zoals Moulin Rouge. Onze burlesque danseressen gebruiken stoelen, paraplu’s boa’s en waaiers in hun act
Gogodans

Improviserende danseressen heeft het publiek grotendeels wel gezien. Bureaus proberen nu inventief om te gaan met de gogo danseressen omdat het aantrekkelijker zijn voor opdrachtgevers.
Charleston

De charleston is een Amerikaanse dans, die tot de swingdansen wordt gerekend. De dans was in een snelle variant vooral in gebruik in de revues als showdans, later werd de charleston ook een wat rustiger gezelschapsdans, verwant aan de foxtrot.
Exotish danshows

Exotish dansshows heeft verschillende dansstijlen zoals arabische dans. Ook hebben we Burlesque dansshows . Zouk is een sensuele dans samen met een partner met sexy bewegingen en is heel erg leuk om te zien. Gogodans is een stijl meer geschikt voor grote evenementen met moderne muziek.

Cancan show is heel erg sexy om te zien en onze danseres doet veel acrobatische bewegingen en mogelijk paaldans.


Als u het leuk vindt kunnen wij dit optreden ook verzorgen met vuur spugen of met een echte levende slang.
(iedere dansshow heeft verschillende extra opties zoals: workshops, slangen, vuurshow, ontvangscomite)

Volgen ons

Facebook
Contac ons

0638931009
Links
Zumba

Staat voor een gezellig, maar intensief uur bewegen. Op Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Bachata, Merenque, Calypso, Cumbia, Samba, Axe, Soca, Cha cha cha, Mambo, Tango, Quebradita, Reggeaton. Maar ook Flamenco, Country, Rock and Roll, Buikdans, Hip hop, Bollywood etc. bewegen we er flink op los.
Cancan

De cancan is een linedance waarin een aantal vrouwen in een rij naast elkaar staan en tegelijk bewegen op de maat van de muziek. Hierbij tillen zij hun rok op of tillen ze hun been zo hoog in de lucht dat hun blote benen te zien zijn.