Dansschows
Tropische sexy dans omvat verschillende caribische dansstijlen zoals Samba, Axe en Capoeira uit Brazilië. We hebben Salsa uit latijns Amerika met mooie professionele draaien en sexy bewegingen. Limbo is een leuke sexy dans waar uw gasten lekker kunnen mee doen als ze dit willen. Als u het leuk vindt kunnen wij dit optreden ook verzorgen met vuur spugen of met een echte levende slang. Hawaï dans komt van het bekende eiland en zorgt altijd voor een erg gezellige sfeer, de heupen maken hierbij veel sexy bewegingen

Overige sexy dans heeft verschillende dansstijlen zoals arabische dans. Ook hebben we Burlesque dans wat bekend is gemaakt door Christina Aguilera. Zouk is een sensuele dans samen met een partner met sexy bewegingen en is heel erg leuk om te zien. Gogodans is een stijl meer geschikt voor grote evenementen met moderne muziek. Deze dans is heel erg sexy om te zien en onze danseres doet veel acrobatische bewegingen en mogelijk paaldans.

Folklore dans
laat u kennismaken met de oorspronkelijke cultuur van verschillende landen zoals, Mexico, Chili, Bolivia, en Spanje. We kunnen exotische dingen laten zien van flamenco uit Spanje en mexicaanse dansen uit verschillende regio's van Mexico tot cuecadans uit Chili en nog veel meer.

Fitnessdans
is een dans in de vorm van fitness. We kunnen leuke workshops doen met uw gasten, waarbij de sfeer gematigd sportief kan zijn met onder andere Zumba tot 100% sportief met bijvoorbeeld BBB en Pilates.